Cityn autonpesut

Nimemme mukaisesti meiltä saat kaikenlaiset autonpesupalvelut. Tuo autosi meille käsinpesuun. Voit kätevästi mennä vaikka Trioon ostoksille, suoraan kadun vastakkaiselle puolelle, sillä aikaa kun pesemme ja siistimme autosi puhtaaksi. Auton käsinpesu on hellävarainen ja auton maalipintaa vaaliva pesu, ja aina koneellista pesua laadukkaampi puhtaudessa.

Kaikki pesumme ovat harjattomia. Pesemme autot huippulaadukkailla autonpesuaineilla, painepesurilla ja tarvittaessa pesusienellä. Laadukas ja puhdas työnjälki on aina meille kunnia-asia.

Arvoisa asiakas! Ethän jätä arvoesineitä (kuten mobiililaitteita tai rahaa) autoon, ja mikäli mahdollista, poistathan autosta ylimääräiset esineet ja tavarat ennen sisäpesuun tuontia. Kun autossa ei ole monia ylimääräisiä tavaroita siirreltävänä, saamme tehtyä puhdistustyömme tehokkaammin ja paremmin. Kiitos yhteistyöstä! 

TÖITÄ TARJOLLA!

Etsimme uutta työntekijää joukkoihimme. Koulutamme sinut tehtävään, tärkeintä on halu oppia, innokas ja ahkera asenne, sekä halu ystävälliseen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ota yhteyttä!

TARJOUS!

Kaikki pesut ja vahaukset -20 % ajalla 23.1-23.2.

Arvoisa asiakkaamme!

Haluamme aina tehdä parhaamme, jotta olisit tyytyväinen työmme laatuun ja sen jälkeen. Mikäli onnistumme siinä, kerrothan meistä ja palveluistamme myös ystävillesi ja tuttavillesi. Jos joskus jokin asia ei ole mennyt niin hyvin kuin mitä olisit toivonut, kerrothan siitä meille!

Cityn autonpesutarjous

Autonpesupalveluiden hinnasto:

30 €  Peruspesu (norm. pieni auto), 40 € (tila-auto, citymaasturi, yms.)
Hellävarainen käsinpesu vaahdolla ja liuottimella, kuivaus, sekä mattojen pesu. Jos pesetät autosi säännöllisesti, valitse tämä ylläpitämään autosi säännöllistä puhtautta.

40 €  Tehopesu (norm. pieni auto), 50 € (tila-auto, citymaasturi, yms.)
Pinttyneelle lialle, kuten maantiesuolalle. Valitse tämä, jos edellisestä pesusta on pitkä aika, tai jos/kun lika on päässyt pinttymään kiinni. 

60 € Pesu + sisäsiivous (alk. hinta)
Hellävarainen käsinpesu liuottimella, kuivaus, imurointi, sisäpuhdistus, ikkunoiden sisäpesu ja mattojen pesu.

100 € Perus vahapesu
Hellävarainen käsinpesu vaahdolla, kuivaus, perus käsinvahaus, imurointi, ikkunoiden sisäpesu ja mattojen pesu.

120 € Puolikova vahapesu
(vahakäsittely kestää puolivuotta)

Hellävarainen käsinpesu vaahdolla, kuivaus, puolikovavaha käsinvahattuna , imurointi, mattojen pesu, sekä tuulilasin ja kojelaudan puhdistus.

150 € Kova vahapesu
(vahakäsittely kestää vuoden)

Hellävarainen käsinpesu vaahdolla, kuivaus, perusvaha + kovavaha käsinvahattuna, imurointi, sisäpuhdistus, ikkunoiden sisäpesu, mattojen pesu ja kojelaudan puhdistus.

180 € HD-kovavahaus
Täydellinen suojaus, täydellinen viimeistely. Näyttelytason lopputulos virheettömälle maalipinnalle. Hellävarainen käsinpesu vaahdolla, kuivaus, perusvaha + HD-kovavaha käsinvahattuna, imurointi, sisäpuhdistus, ikkunoiden sisäpesu ja mattojen pesu.

30 € Moottorin pesu

40 €/h Penkkien pesu/tahranpoisto

40 €/h Koneellinen myllytys

 

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule suoraan autosi kanssa liikkeellemme! 

 

Yritykset ja autoliikkeet

Ryhdy sopimusasiakkaaksi! Teetätä kaluston ja myyntiautojen puhdistus- ja fiksauspalvelut edulliseen sopimushintaan Cityn Autopesulassa. Ota yhteyttä ja laaditaan yrityksellesi juuri sopivin ratkaisu.

 

Tuntuuko autosi ”vanhalta ja väsyneeltä”?

Sen sijaan, että maksaisit paljon rahaa vaihtamalla toiseen autoon, tuo autosi meille perusteelliseen käsittelyyn. Puhtaana, siistinä ja hyväntuoksuisena se voi tuntua taas ”kuin uudelta”. Esimerkiksi tarjouspaketillamme: henkilöauton ulkopesu, moottorin pesu, auton vahaus, täydellinen sisäpesu, sekä penkkien pesu = yhteensä 180 €, voit saada pienellä panostuksella autosi tuntumaan taas uudemmalta ja raikkaalta, jolla on ilo matkustaa.

Cityn Autopesulan parhaat tarjoukset ajalla 20.01. – 20.02.

  1. Ulkopesu, pieni auto vain 25 € (norm. 35 €), tila-auto ja citymaasturi, yms. vain 30 € (norm. 40 €)
  2. Ulkopesu + imurointi vain 30 € (norm. 40 €)
  3. Ulkopesu + imurointi + sisäpuhdistus + lasien puhdistus vain 40 € (norm. 60 €)
  4. Kova vahapesu vain 120 € (norm. 150 €)
  5. Puolikova vahapesu vain 100 € (norm. 120 €)

Soita ja varaa aika! Puh.: 045-606 6601

Avoinna: ma – pe 8 – 18, la 9 – 15 Sunnuntaina avoinna tarvittaessa sopimuksen mukaan. Kysy!

Cityn autonpesutarjous

Ajovalojen vesihionta ja kiillotus

Ajovalojen umpiot kuluvat käytön myötä kiveniskuista, jatkuvasta hiekkapölystä, pesuista, yms., jopa täysin harmaiksi, joka heikentää valotehoa merkittävästi ja aiheuttavat näin merkittävän turvallisuusriskin. Ovathan harmaantuneet ja naarmuiset umpiot toki myös kauneusvirhe muuten hyvin hoidetussa autossa. Uuden umpion hankkiminen toki ratkaisee tämän, mutta umpioiden uusiminen saattaa tulla erittäin kalliiksi. Edullisempi ratkaisu tähän on umpion kiillotus. Kysy lisää!

Ajovalojen- ja umpioiden kiillotus.